Nieuwe website Eet&Café Gewoon anders live!

Nieuwe website Eet&Café Gewoon anders live!

Geweldig nieuws! Eindelijk hebben wij onze nieuwe website live.
Na een periode van behelpen is er nu een mooie, naar onze wensen gebouwde website gemaakt. Mark Dijs van Internetbureau Houten heeft vanuit onze input een opzet gemaakt die past bij Eet&Café Gewoon anders. Wij danken hem hierbij voor de inzet en het enthousiasme wat we mochten en in de toekomst nog gaan ontvangen. Klasse Mark!
Wij hopen zo nog meer mensen te kunnen bereiken en op deze manier, naast Facebook, kennis te laten maken met wat Eet&Café Gewoon anders allemaal te bieden heeft op gebied van eten, drinken, evenementen en ook heel belangrijk, gezelligheid!
Verder is het ook het moment om de nieuwe menukaarten te presenteren. Afgelopen weekend zijn deze in het Eet&Café in gebruik genomen.
Wij hopen dat jullie weer zullen komen genieten van de vertrouwde maar ook van geheel nieuwe gerechten. Iedere week zal er een nieuw WEEKGERECHT gemaakt worden door Sietse en Remco voor de vaste prijs van 12,50 Euro.
Voor alle medewerkers/sters een geweldige stimulans om wederom te zorgen voor een optimale service, kwaliteit en gezelligheid!
Welkom bij Eet&Café Gewoon anders.
10 november 2014|